Обезбедени 240 нови работни места

Објавено: среда, 21 февруари 2018 во 13:11
Spread the love

Изборот е Ваш – ресторани, хотели, разни продавници…

Коузон повторно им излезе во пресрет на студентите – ОБЕЗБЕДИ 240 РАБОТНИ МЕСТА И ТОА ЗА МАКЕДОНИЈА, КОСОВО, АЛБАНИЈА И ЦРНА ГОРА!!

Вие, почитувани студенти, не треба да ја пропуштите оваа единствена можност да работите во Америка и тоа во една од државите на Источниот брег – NEW JERSEY, MASSACHUSETTS, MARYLAND, DELAWARE, NEW YORK…

ИМАТЕ ИЗБОР ПОМЕЃУ РАЗНИ ПОНУДИ:
– Ресторани
– Хотели
– Продавници за брза храна
– Забавни паркови
– Супермаркети
– Кафичи
– Пицерии

Сите овие се овозможени од напорната работа на тимот на Коузон – ЦЕЛТА е студентите да се задоволни!!

Затоа АПЛИЦИРАЈТЕ во некоја од нашите канцеларии во Скопје, Прилеп или Штип, или пратете ни е-маил на [email protected]