Емина Јаховиќ преку Инстаграм објави дека се разведува од нејзиниот сопруг Мустафа Сандал

Емина Јаховиќ преку Инстаграм објави дека се разведува од нејзиниот сопруг Мустафа Сандал, со кој што заедно беа цели 14 години од кои 10 години во брак.

Емина на својот Инстаграм профил објави фотографија од нејзе и нејзиниот сопруг на која што ги потврди пишувањата во медиумите дека се разведува.