Граѓаните бараат: Слобода за Елена!

Објавено: понеделник, 18 декември 2017 во 19:11
Spread the love

Граѓаните со бурни реакции на социјалните мрежи за делото за кое е осомничена, бараат слобода за Елена Божиновска. Божиновска, која е мајка на две деца на возраст од 2 и 1 година, а го загуби трето кое беше на пат поради приведувањето и одредената мерка притвор како дел од осомничените за случувањата на 27 април во Собранието. На социјалните мрежи пишува дека таа работи во Собранието од 2007 година. Најголема желба на нејзините две дечиња е Дедо Мраз да им ја донесе дома Мама за новогодишната ноќ.