ВИДЕО: Бебенце го чуваат четири кобри!

Низ социјалните мрежи веќе подолго време се врти ова видео од кое некому веројатно ќе му запре здивот. Се вели дека е снимено во некое индиско село, а на него е прикажано бебе кое спие меѓу четири кобри.

Змиите воопшто не се заинтересирани да го повредат бебето, туку напротив, будно го чуваат од сите четири страни.

Погледнете…