ВИДЕО: Исус се појави на местото на голема трагедија

Објавено: четврток, 27 април 2017 во 09:23
Spread the love

Исус Христос се појави на небото над колумбискиот град Манисалес, соопшти esoreiter.ru. Весникот потсетува дека неодамна таму се појави свлечиште кое однесе речиси 30 жртви, а стотици луѓе беа повредени. Многумина тоа го прифатија како знак дека на починатите им се дава шанса за вечен живот. Според верниците сепак ова е предупредување да се преиспита живот и да станат подобри.