СКОПСКИ „ФРАЕР“ : Oпуштено си сврте круг на плоштадот полн со посетители (видео)

„Имам луксузен автомобил, со него може да воза каде сака“. Еве еден пример за калсичен скопски „мангуп“ кој слободно си се провозе на плоштадот „Делфина“ во Влае: