Босанец гениј стана хит на социјалните мрежи – Погледнете зошто

Социјалните мрежи уште еднаш ги „здрма“ нова снимка од Босна под име „Само во БиХ“. Не ви препорачуваме ова да го пробувате дома.
На снимката е прикажан маж со својот специјален изум – количка на погон.

Неговата желба да биде побрз во транспортот на товар била толку голема, што тоа барало дизајнирање на посебно возило.

Секако, со оглед на тоа што станува збор за „моторно возило“, мажот не заборавил да се заштити и ставил кацига на главата.

Сепак, не ви препорачуваме да го направите ова дома.