ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Џихадисти ја силуваат а соборците се смеаат

Се појави снимка на која се гледа како џихадист  силува жена а неговите соборци се смеат додека таа моли да престане. Ова што е случува во Ирак е вистинската реалност на припадниците на Исламската држава.

Погледнете го видеото кое го разгневни светот.

огледнете го видеото кое го разгневни светот.