Синот на Брена: Не сакам спонзоруши

„Женските се ’палат’ на мене поради автомобилот, но јас би сакал да ги информирам дека не сакам спонзоруши. Тие воопшто не ме интересираат. Можам да се дружам со нив, но не и да се плеткам.

Порано девојките се лепеа поради тоа што сум им син на Брена и Боба, само не знам што тие би имале од тоа“, искрено изјави Виктор Живојиновиќ, синот на Лепа Брена и Боба Живојиновиќ, за познат српски весник.