Видео: Татко ги носи децата на игралиште, но по она што го снимиле, веќе никој нема да стапне таму

Татко одлучил да ги однесе своите деца на игралиште, во американскиот град Ворвик, но таму имале несекојдневно искуство.

Таткото и неговите деца забележале дека една од нишалките започнува да се ниша само од себе, без да биде турната од било кој и без да дува ветер во моментот.

Семејството било само на игралиштето, а целата глетка ја снимиле со својот мобилен и ја ставиле на Фејсбук. Снимката ја погледнале повеќе од 4,5 милиони луѓе и е навистина застрашувачка.