ВИДЕО: Педофилка нападна дете кое може внук да и биде

Објавено: петок, 1 јули 2016 во 17:15
Spread the love

Видеото од 60 годишна старица и дете, кое може и внук да биде, го запали интернетот, со полно право. Таа го нападна детето во лифт, со голема желба да го бакне, но тој ја бутна.

Засега не познато каде се случило ова.