Вака ли се оди на факултет?

Една девојка денес се појавила на факултет во Нови Сад оскудно облечена, а фотографијата на која таа пополнува некаков формулар, брзо ги запалила социјалните мрежи.

Се разбира, повеќето од корисниците го искритикувале нејзиниот избор на облека за во академска институција, а други пак се пошегувале дека најверојатно оди да полага испит…