ВИДЕО: Полицијата застрелува еден од терористите, тој сепак го активира експлозивот

На социјалните мрежи се споделува видео од вечерашниот смртоносен самоубиствен терористички напад врз истанбулскиот аеродром, на кое се гледа како полицијата пука во еден од напаѓачите во обид да го спречи да го исполни мрачниот план, но иако повреден, терористот не се откажува од тоа со себе да однесе и други животи.