Видео: Туристи го снимиле додека провалувал во дуќан во Охрид

Пред два дена туристи сместени во зграда на Булевар Туристичка снимиле лице кое се обидувало да провали во земјоделска аптека на крстосницата со улицата Абас Емин, објави „Охрид 1“.

Полицијата дошла на лице место и го привела лицето. Како што неофицијално дознаваме се работи за лице од Битола кое истата вечер провалило во неколку дуќани.

Видео „Охрид 1“