(ФОТО) Го сликнала семејството, а подоцна видела ДУХ – Фејсбук ја прашал дури дали да го тагне!

Една жена испаничила кога го погленала чудниот облик на своите фотографии, кои беа посетени од дух. Кјара О’Калаган од Ирска ги фотографирала со мобилен својот брат и неговите деца во својата кујна, а подоцна приметила чувен облик на сликите.Фејсбук кој има опција да ги тагува паранормалните лица и дала можност на жената да го тагира и тој облик, силуета која била мошне уверлива.

duh-1

Мојот брат го зема телефонот од мене и случајно сликна. Ништо не приметив се додека не ги погледам фотографиите поубаво“, вели таа. Таа на фотошоп подоцна одлучи да си поигра со боите и да ја истражи оваа мистерија. Исклучително е суеверна и ги објави фотките за да открие што всушност се крие зад нив.

Foto: Facebook/Ciara O’Callaghan