Сноуден откри неверојатна тајна – внатре во Земјата постои друга цивилизација

Објавено: четврток, 26 мај 2016 во 13:57
Spread the love

Сноуден откри неверојатна тајна, дека внатре во Земјата постои друга цивилизација. Овие документи потврдуваат дека вонземјаните се меѓу нас и Едвард Сноуден, поранешен вработен во ЦИА и НСА, кои ги обелодени документите кои кријат неверојатна тајна.

Како што веќе сигурно знаете, Сноуден и откри на јавноста бројни тајни документи меѓу кои има и околу 15.000 австралиски тајни документи, преку 58.000 британски тајни архиви и преку 1,7 милиони тајни документи на НСА.

Тој е обвинет за шпиунажа, предавство и кражба, поради што и побегна од Русија каде му е одобрен азил. Сега кога се чувствува сигурно, Сноуден објави бројни информации за кои многумина веруваат дека се невозможни.

Тој тврди дека не само што човеколиги вонземјани живеат меѓу нас под површината и половите на планетата, туку властите знаат и за тоа уште од деведесетите години од минатиот век, тврди порталот „edwardsnowden.com“ “Поради системите за пратење со балистички проекти и далекудометните сонарни државни тајни, научниците немаат пристап до овие објекти“.