Чудно вонземјанско суштество 1000 метри под океанот

Ако вонземјаните живеат на нашата планета, како што зборуваат теоретичарите на заговор, тогаш каде се кријат?

Сега научниците шпекулираат дека се кријат под океаните, затоа што таму се безбедни и никој не може да ги види, но камерите што снимаат под вода ги детектирале со објективите. Прво погледнете го видеото, а потоа коментирајте дали ова е навистина како некој научно-фантастичен филм или не. Ова видео не е можно да биде монтирано.

Пишете ни коментар за суштеството што е забележано 1000 метри под океанот на видеово: