Внимавајте што купувате – На пазарот се појавија и кинески јајца

Човек повеќе не може да биде сигурен во она што ќе го купи. Плаќаме, поштено и тешко ги заработуваме парите, а тие нас не трујат. Погледнете за што станува збор…