ФОТО: Службеничка била отпуштена од владата поради провокативни фотографии

Објавено: петок, 13 мај 2016 во 13:25
Spread the love

Секси Русинка која работела како службеничка во руската влада, добила отказ откако нејзините провокативни фотографии на социјалните мрежи откриле нешто што руската бирократија не го простува.

RUSINKA

Доколку мислите дека Елеонора Вербицкаја доби отказ поради непримерни фотографии, не сте во право. Поранешната службеничка во руската влада е избркана бидејќи покрај државната работа таа работела и приватно – пуштала музика во познати диско-клубови во Русија.

eleonoraaaaaaaaa

Според информации од руската служба, до кои дојдоа локалните медиуми, Елонора била стационирана во Санкт Петерсбург и имала чин помлад офицер.

Според изјавата на нејзините шефови,  мултиталентираната Русинка со уметничко име Ди-Џеј Елис Секстон, наскоро ја очекувало унапредување но кариерата и ја упропастија  фотографиите на социјалните мрежи.

На шефовите не им сметала голотијата туку пуштањето музика во ноќни клубови.