Видео: Аутистично детенце е среќно што ја запозна Снежана

Објавено: среда, 11 мај 2016 во 14:55
Spread the love

Малиот Џек ја запозна својата омилена актерка од цртаните филмови на Дизни…

Неговата реакција за Снежана е неодолива, погледнете на видеото колку 2-годишното дете љубовно ја гледа девојката, без разлика што има аутизам и не комуницира со околината.

„1.000 солзи ми истекоа додека ја гледав неговата реакција со неа. Беше вљубен“, напишала мајката на срамежливото момче.