Ова вознемирувачко видео треба да го погледне секоја жена: Еве што всушност се случува со бебето за време абортусот

Објавено: петок, 22 април 2016 во 14:15
Spread the love

Јавноста е неинформирана што е абортусот. Оние кои го поддржуваат го поддржуваат бруталното убиство. Гинекологот од видеото Ентони Левантино, досега направил 1200 аботруси и објаснил со анимација како всушност се прави абортусот.Вознемирувачкото видео е пријажано за време на бременост во второ тромесечие.