Руски специјалци упаѓаат во блиндиран мафијашки автомобил

Мафијаши во Русија мислеле дека доколку се сокријат во блиндиран автомобил ќе можат да се спасат.

Погледнете како Руските специјалци успеале да се справат во нив.