Свекорот на Јелена паднал на полиграф, пејачката била убиена во куќата на Марјановиќ?

Како што пренесуваат медиумите свекорот на Јелена, Владимир не го поминал полиграфскиот тест.

Расветлувањето на убиството на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ кое се случило на 2 април се уште не е разрешено, а полицијата неуморно го бара сторителот на злосторството кое ја шокираше јавноста и внесе страв кај жителите во белградската населба Борча.

1svekor

Полицијата наводно има нови сознанија и постои сомневање дека во убиството на пејачката се вмешани некои од  членовите на најблиското семејство, а се истражува и дали пејачката е убиена во својата куќа, пренесуваат извори на некои од медиумите.