ВИДЕО: Крвава курдско-турско тепачка во Келн

Најмалку 20 лица беа уапсени во протестите во Келн во неделата, откако избија судири меѓу турските националисти и прокурдските контра-протестантите.

Двете групи демонстрираа во центарот на градот во исто време.