Фото: Уште еден кикс на Мелита кој ќе ве насмее до солзи

Викендов Мелита Ракиќевиќ се забавуваше со една своја пријателка во познат скопски ноќен клуб.

Иако двете изгледаат прекрасно, сепак Мелита не се задоволува со ништо помалку од совршенство, па повторно се фати за својата омилена програма Фотошоп.

melita 1

Сепак и овој пат таа направи голема грешка во чекорите на истенчување на своето тело, па ја истенчи дури и чашата со шампањ пред неа. Погледнете ја фотографијата десно!

melita 2

Видлива грешка, зарем не?!