Нема вирус Зика кај бебето од Дојран!

-Убава вест стигна денес. Семејството на бебенцето од Дојран радосни, ми јавија дека резултатите за Зика се негативни. Нема ниту микроцефалија – објави градоначалникот на Дојран Борче Стамов на својот фејсбук профил.

борце