Нуди 1.000 евра за секс: Погледнете колку девојки прифатија (ВИДЕО)

Едно момче реши да ги истестира девојките со примамлива понуда.

Погледнете колку девојки ја прифатија понудата на момчево кое нуди 1.000 евра за секс.