Ана Николиќ го гаѓала со се што ќе и дојде при рака, својот дечко Раста

Објавено: петок, 1 април 2016 во 13:39
Spread the love

Ана Николиќ на бурен начин ја завршила врската со  11 години помладиот рапер Сефан Џуричиќ Раста.

Бурната расправија се случила минатата недела со порака која прејачката му ја нашла во телефонот додека тој се туширал.

Иметно, Раста се обидувал да сокрие од нејзе дека и понатаму е близок со бифшата девојка од Котор, со која три години бил во врска, додека таа цело време зборувала против Ана и тврдела дека врската со нејзе ќе му донесе големи проблеми.

Поради тоа Ана го исфрлила од станот и го гаѓала со се што ќе и дојде при рака, па дури и со мобилен телефон.