Необична појава: Родителите снимиле чудно однесување на бебето пред спиење!

Родителите на малиот Тајлер снимија невројатно видео на сметка на своето дете.

Имено, отишле да го бакнат своето бебе за добра ноќ, но малку се „заиграле“ и снимиле нешто што е потполно необично.

Сфатиле дека нивниот син е во нешто посебен, решиле тоа да го снимат со камера.

Малиот, во сон, многу „чудно“ ги држи своите рачиња. Чудно е поради тоа што ова не можете да го видеите кај секого.

Сами проверете за што се работи: