ВИДЕО: Нова игра, ”На точак со тато”

Објавено: петок, 25 март 2016 во 12:00
Spread the love

На фејсбук излезе видео кое брзо се рашири насекаде, се работи за импровизација на еден татко кој сака да го расположи своето дете, идејата е комична и симпатична, погледнете го видеото :

Видеото е преземено од фејсбук профил на корисникот, Newman Chan