Џихадистите делеле бонбони низ сириските улици поради нападите во Брисел

Објавено: среда, 23 март 2016 во 14:46
Spread the love

На подрачјето окупирано од страна на Исламската држава во Сирија и сега се делеле бомбони на минувачите муслимани.

isis-bonboni-3

Како што пред четири месеци го славеле масакрот во Париз, така милитантите на ИСИС го прославиле и најновиот напад во Брисел. На подрачјето окупирано од страна на Исламската држава во Сирија и сега се делеле бомбони на минувачите муслимани.

isis-bonboni1

Пред четири месеци се снимале самите како ги честат децата и постарите луѓе со колачи за да го одбележат крвопролевањето во Париз.

isis-bonboni-p2