Погледнете како бебето излегува од мајката!

Објавено: понеделник, 21 март 2016 во 19:22
Spread the love

Во овие 50 секунди е направено нешто најубаво што сте го виделе. Дознајте како точно по фази изгледа природното породување.

Идните мајки и татковци едвај чекаат да пројдат 9 месеци за да го видат своето бебе, но кога доаѓа до породување, никој не знае што точно се случува.

Поради тоа, немојте да ја прпуштите оваа прилика, зашто повеќето од нас на свет дошле токму вака.