Жена мистериозно исчезна на аеродром среде интервју

Снимката од данската телевизија стана вистински хит на интернет.

Оваа снимка стана вирална преку ноќ, и на неа е прикажан човек кој говори за телевизија на аеродром додека две жени се во позадината.

Погледнете ја добро русокосата жена од лева страна и обидете се да оцените каде исчезна.