(ВИДЕО+18) Терорист облечен во муслиманска облека пукал во деца

Вооружен напаѓач во муслиманска облека, снимен е како брка четири тинејџери низ паркинг. Шокантното видео е снимено надвор од шопинг центарот Едмонтон околу 14.00 часот, каде се прикажува човек кој следи група на тинејџери кои се обидуваат да извлечат жива глава.

Очевидците од својот балкон ја снимил расправата на седумчлената група на паркингот. Во еден момент сите се разбегале, а вооружениот напаѓач почна да брка четири момчина преку раскрсницата.

Едно од момчињата е погоден во нога, додека другите успеале да побегнат до своите автомобили.