Настап поинаков од сите досега (ВИДЕО)

Објавено: среда, 16 март 2016 во 15:08
Spread the love

Кога се појавила на сцената судиите на шпанското шоу за таленти воопшто не знаеле што ќе им приреди фантастичната Кристина Рамос. Неколку минути подоцна салата ечеше од воодушевување.

Кристина Рамос го воодушеви жирито со оперска нумера, а потоа од себе го извадила фустанот и запеала класик од групата AC/DC.

По само 2 минути, стекнала огромна популарност во родната Шпанија, а благодарение на Јутјуб и во целиот свет.