Оваа девојка пробала смртоносна дрога: Видео од кое замрзнува крвта! (видео+18)

На видеото снимено во градот Ворчестер, во Масачусетс се гледа зависничка која се движи како зомби по конзумирање на опасната дрога. На снимката која можете да ја видите е прикажана млада жена која се движи ка „зомби“. Снимката ја направил локален жител кој е менаџер на неколку згради во тој крај. Снимката слободно може да се нарече бизарна и навистина е загрижувачка.