Видео: На девојки им нуди по 1.000 евра за секс, еве колку од нив прифатија!

Момчето излегува со непристојна понуда пред девојките, кои ги има со секакви карактери. Некои би прифатиле секс за добра сума на пари, но некои не го прават тоа ниту за милион евра.

Видеото покажа дека девојките во Чешка се многу верни и не се продаваат за достојна сума за пари: