Вонредна состојба во Србија: Србија повторно поплавена (ФОТО+ВИДЕО)

Во Арлије и Лучано е прогласена вонредна состојба бидејќи се излеале реките Моравица и Бјлеица.

poplavi9

Под вода се поголем дел од сообраќајници, куќи, фабрики, училишта.

poplavi8

Фотографиите и видеата сведочат за страшната глетка.

poplavi6

poplavi5

poplavi4

poplavi3

poplavi2

poplavi1

Đetinja jutros…

Posted by UŽICE – OGLASNA TABLA on недела, 6 март 2016