(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО+ФОТО): Човек фатен во обид да силува осумгодишно девојче!

Човек, кој, наводно, бил фатен на дело обидувајќи се да силува осумгодишно девојче, бил соблечен гол, а потоа бил принуден да се шета низ заедницата за јавно да биде посрамен.

siluvac2

Инцидентот се случил во близина на Санта Бригида во Буенос Аирес, Аргентина.
Сликите од неговата прошетка на срам, го покажуваат младиот човек гол, кој се уште не е идентификуван, како го влечат со јаже осум блокови пред луѓето кои го фатиле да го предадат на полицијата.

siluvac3