Исидора Бјелица се чувствува одлично- се повлекле сите метастази од рак

Веќе четири месеци Исидора Бјелица се лекува во приватна болница во Скопје, а денеска на својот Фехбујк профил соопшти многу добри вести.

-Од ситуација да имам 70 активни метастази, додојдевме до тоа да немам ниту една активна метастаза, тоа го покажа денешниот скен. Среќна сум што мојот живот ќе влеа надеж во животот на сите оние луѓе кои мислат дека нема спас, напиша Бјелица.

bjelica