ФОТО: Мелита доби подарок вреден над 40.000 евра!

Мeлита на својот Фејсбуј профил се пофали со подарокот вреден над 40.000 евра. Таа под фотографиите напиша: „Среќна сумммм“. Основната верзија на овој автомобил чини 40.000 евра.

melita2

melita3