ВИДЕО: Работници пронашле 5 метарските питони сокриени на таванот

Објавено: среда, 24 февруари 2016 во 17:46
Spread the love

Откако ги откриле овие смртоносни животни, работниците повикале специјален кадар за нивно фаќање…

Два питони, со должина од околу пет метри, се криеле во една напуштена зграда во Австралија. Овие смртоносни влекачи ги откриле работници кои влегле во зградата бидејќи добиле наредба за нејзино уривање.

Откако ги откриле морничавите џиновски животни, преплашените работници повикале специјален кадар за нивно фаќање.

„Змиите беа многу мирни при нивното фаќање“, рекол Дејвид Валтон, пренесува „Sky News”.

Дејвид додал и дека доколку не знаете како правилно да постапувате со овие животни, тие можат да бида многу агресивни и можат да му нанесат сериозни, па дури и смртоносни повреди на оној кој ги фаќа.