СОВРШЕН СПОЈ НА МУЗИКАТА И ЉУБОВТА: Ново ремек дело на познатиот македонски музичар Васко Белески (ВИДЕО)

Објавено: петок, 19 февруари 2016 во 11:40
Spread the love

Познатиот македонски музичар и менаџер, Васко Белески со својата инспирација и креативност успева да ги долови сите висини во музичкото творештво и на тој начин да допре до срцата на целата јавност особено кај женската популација.

Овој пат ви го пренесуваме неговото што толку најново објавено ремек дело, кое претставува еден совршен спој на музиката и љубовта, во кое едноставно може само да се ужива.

Во продолжение погледнете го видеото и уживајте во одличната нумера.