ВИДЕО: Невестата го истепала младоженецот со бидермајерот и избегала од сопствена свадба

Млада и младоженецот се истепале и разделиле токму пред канцеларијата на матичарот.

Настанот се случил во Русија, а се снимила случајна минувачка.

-Се шетавме со пријателката  и застанавме на црвено кога од автомобил излезе двојка. Прв пат видов невеста која го тепа младоженецот – раскажала Наталија Ф.

Младоженецот се обидуваше нешто да и објасни на неговата избраничка и да ја врати назад во автомобилот но таа не сакаше  да го слуша. Една минута потоа го нападна и почна да го тепа со бидермајерот. Потоа избега, а тој се врати во автомобилот – ја завршува приказната случајната минувачка.