НАСА го крие постоењето на вонземјани? Снимен 70-метарски НЛО како лета близу Земјата (ВИДЕО)

Експерти тврдат дека на снимката која НАСА ја објави пред една година се гледа НЛО како прелетува околу астероид близу планетата Земја. По нивна проценка се работи за НЛО долг најмалку 70 метри.

Како што се гледа на спомената снимка сјајниот бел објект се приближува кон астероидот кој цело време е во ротација. НАСА потврди дека е „свесна за објектот“ но дека се работи за мала месечина. Сепак, експертите тврдат дека се работи за НЛО.

Тие тврдат дека може да се види објект со издолжен овален облик што како што претпоставуваат би можело да биде НЛО со долг метален труп.

Од друга страна многу тврдат дека необичниот облик на овој објект е последица на пикселацијата.