Младо момче спасило пензионери (ВИДЕО)

Силен бран ги удира пензионеритеи ги повлекува кон океанот. Потоа бранот почнува да ги влече пензионерите од брегот конотворено море. За среќа случаен минувач им помогнал да излезат од ледената вода.

Драматичната снимка е снимена на плажата Портсал во Франција.