Русија и Путин со контра удар од кој ќе се тресе цела планета – Се открива вистината за вакцините

Инсајдер од руското министерство за здравје открива дека се подготвува експлозивен извештај кој ќе го претстави на Кремљ во вторник, а кој ќе открие дека владата на САД ја затскрива вистината за вакцините и нејзините катастрофални последици по целиот свет.

Смета дека претседателот Путин лично го побарал овој извештај. Сигурно е дека не и верува на американската програма на вакцинација и дека сака да ја истражи вистината за фармацевските компании и нивните вакцини.

Според наводите на инсајдерот од министерството за здравје, извештајот го потврдува сомнежот на Путин. Постои голем конфликт на интерес меѓу владините агенции кои ги регулираат вакцините и корпорациите кои го одобруваат и подготвуваат вакцините.

Оваа истрага која вклучува меѓнародно познати научници и водечки експерти, не е само корумпирана кампања.

Всушност ако се земе во предвид многу водечки лекари и научници кои се осудиле да говорат за наметнатите вакцини умреле под мистериозни околности во САД, на овие луѓе треба да им се честита за нивната храброст.

Наводите покажуваат дека извештајот ќе ја открие ситуацијата во САД по повод вакцинацијата дека таа е всушност„злосторнички рекет“ и дека образовните и научни институции се мотивирани од алчност.

Неодамнешната студија од Универзитетот во Бристол која покажала дека се диетални сокови поздрави од водата (студијата е тајно финансирана од компанијата Кока Кола) и е вистинки доказ на апсурни научници истражувања на Запад.

Но според извештајот, западните власти соработуваат со корпорациите користејќи алчни научници и образовни институции како алат за прикривање на вистината од јавноста.