Фото: Вака изгледа совршеното утро на Новак Ѓоковиќ!

После успешно завршениот турнир во Австралија, српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ се опушта и ужива со семејството.

Novak

Додека ги полни батериите за новиот турнир, Новак Ѓоковиќ и неговата сопруга Јелена уживаат во сончевиот Монако.

Сонце, море и семејство, посовршено од ова не може да биде. Така почнува утрото на Новак. Фотографијата која Новак ја објавил на Инстаграм го опишува неговото совршено утро.

-А како изгледа вашето совршено утро, напилшал Новак.