ВИДЕО: Супер мајка се обидува да ги облече своите 4 деца за спиење

Објавено: понеделник, 8 февруари 2016 во 16:34
Spread the love

Канаѓанката Кори-Лин Вај мајка на четири мали деца ќе ве насмее до солзи со нејзиното трпеливо обидување да ги облече своите дечиња за спиење.

Со ова видео Кори јавно покажува каков е нејзиниот хаотичен, но исполнет живот.