УЖАС: Вака мигрантите тепаат европејци! (ВИДЕО)

Мигрантскиот бран во Европа донесе се и сешто, покрај загрозените бегалци од воените зони, очигледно е дека има и такви во стилот на „храбри џихадисти“ и си дават за право да малтретираат културни Европејци.